hee allemaal,
vandaag heb ik in de loop van de middag muffins gemaakt, ik heb ze als toetje gegeten en ze waren heerlijk. vandaag in dit artikel hoe je die heerlijke muffins kan maken, alleen maar met een pak HomeMade en water. benieuwd? lees dan gauw verder!
het enige wat je dus nodig hebt is 150 milliliter en het pak zelf. en natuurlijk een bakvorm, de bakvormpjes zitten al standaard in het pak, 10 stuks.
wij hebben een hele handige mixer, maar natuurlijk kan je ook het pak in een kom doen met het water en dan met een ouderwetse mixer gaan mixen;). ik had de bakvormpjes alvast klaar gelegd, zodat ik als de mixer zijn werk had gedaan gelijk kon gaan beginnen.
als je klaar bent, of de mixer klaar is eigenlijk:) kan je het in de bakvormpjes gaan schenken. wat me verbaasde was dat het deeg erg plakkerig was, tja het zal wel eraan liggen dat het muffins zijn in plaats van cakejes. alsnog lukte het me gewoon om het deeg eruit te halen.
zoals je misschien op de eerste foto ziet, het was geen toeval dat er zo'n sliert hing, mijn moeder maakte de foto's en ik kon wel even mijn lepel omhoog houden, best sticky dus:)
allemaal gevuld, nu kunnen ze de oven in. 20 minuutjes in de oven met ongeveer 200 graden, oke we moesten ze d'r nog wel een tijdje in de oven laten zitten, ik denk nog eens 10 minuten, aan voorbereiding ben je ook 10 minuten kwijt. misschien iets minder, als je handiger bent dan ik;)
dus dan zou je in totaal 40 minuten bezig zijn, nou die 40 minuten waren het waard hoor. erg lekkere muffins, ook gewoon, daar bedoel ik mee met niks erop. misschien lekker met choco maar naturel zijn ze ook heeeel lekker
ik hoop dat jullie ook de muffins gaan uitproberen, lijkt het jullie het lekker?
xx meike
-randomlifebymeike-
Geen opmerkingen:
Een reactie posten